torsdag 11 december 2008

Galen DJ !

Köper en del skivor från en DJ-service som heter Musicfactory mastermixes sökte och fann denna galna kille som tagit på sig att göra reklam för deras produkter. Undrar om de vet om det?
Titta och njut!

Som vanligt så är DJ Erenius på plats för juldiscot

Nästa fredag är det julavslutning på Killebäckskolan och som vanligt spelar jag på discot.
Svårt att veta vad eleverna tycker är den bästa dansmusiken som vanligt. Att resten av världen dansar till en låt betyder ju inte att den är stor i Sandby. För ett år sedan låg Timbaland etta på alla listor jorden runt men lyckades ndå tömma dansgolvet här i byn.
Jag får väl nöja mig med att spela mina egna favoriter och hoppas på det bästa. Nu när skolan firar 25:års jubileum så kan man ju alltid gräva i 80-talshitsens fantastiska skattkammare.
Här en gammal klassiker

Att musiken kunde vara så housig redan 1983 är väl ganska fantastiskt.
Att världens bästa syntslinga gjordes det året är dessutom väl värt att minnas. Denna kommer definitivt att spelas nästa fredag. Vare sig de dansar till den eller inte.

Snart dags för julfest

Julmusik är ju en ganska svår och plågsam genre. De där låtarna med bjällerklang och snö i texten kan ju göra en galen. Men de kan ju samtidigt få dig i den där sköna julkänslan.
Jag har väl egentligen bara en favorit om jag skall vara ärlig.


Nya jullåtar brukar ju dyka upp varje år men få håller mer än ett litet tag. Nat King Cole har ju verkligen visat sig ha "staying power".
En lite nyare låt som jag faktiskt lite motvilligt gillar är den här.