måndag 29 juni 2009

De la soul




Jag älskade det här bandet och deras polare. A tribe called quest, Queen Latifa mfl. Såg dem live på mejeriet och dansade i veckor efter. Hip Hop fast snäll och glad.
Partylåt från andra albumet A rollerskating jam named sturday.




Från första albumet är det svårt att välja men det blir
Me myself and I




Till sist hela kompisgänget i Buddy

lördag 27 juni 2009

Heal the world

Gick igenom de gamla vinylerna idag som ett litet sorgearbete. Letade upp varenda maxisingel, singel och LP jag hade med mannen myten legenden Michael Jackson. Där fanns ju en del. Lyssnade och konstaterade att remixer är väldigt tidsbundna. Bästa låten måste ju bara vara Heal the world.


En låt som berör och ger i alla fall mig ståpäls. Jag tycker att den är fantastisk. Popmusik med ett budskap. Låt detta vara bilden av Michael Jackson inte allt skit. Heal the world!!!

torsdag 25 juni 2009

Michael Jackson så vill jag minnas honom


King of pop har lämnat oss!Så mycket skräp har skrivits och antagligen hänt i den mannens liv. Jag väljer att minnas honom som den otroligt charmige pojke som bara sprutar av livsglädje i den fantastiska låten I Want You Back.

Jag köpte en bildskiva med de tidiga låtarna av Jackson 5 och Michael på Åhlens någon gång sent 80-tal. Jag slogs av hur oförstörd och skön han var tidigt i karriären.
Så vill jag minnas honom.

torsdag 18 juni 2009

Värsta partyveckan på året.

Förra veckan var årets höjdpunkt i mitt DJ-liv. Både Dalby och S.Sandby på samma vecka. Två på det hela taget lyckade spelningar. Det är fantastiskt att se den glädje niorna har när de lämnar grundskolan. Eller??? Skall man vara ledsen då?

Sommarens stora hittar är redan korade.

Rap das armas Helt klart en riktig dunderhit. När hade vi senast en sådan där de sjöng på portugisiska?




Svenne banan Med Promoe kommer inte långt efter. Jag undrar om det inte hade räckt med bara dessa två låtar för att kvällen skulle bli lyckad.